2015. június 12., péntek

Forradalom lesz. Milyet akartok?

Egyre több súlyos és sürgős probléma vár megoldásra. Ezek sokszor úgy jelentkeznek, hogy egy-egy embercsoport, egy-egy nép problémái, de látni kell, hogy megoldásukhoz nemzetközi összefogás kell. És még azt is látni kell, hogy ezek könnyen közös problémává is válhatnak. Ezért azoknak is fel kell ébredniük, akiket erkölcsi érzékük most még békén hagy.
Egy ilyen sürgős feladat jelenleg Görögország megsegítése. Látszatra egy eleddig bizonyára nem eléggé bölcsen gazdálkodó ország helyzetéről van szó, valójában pedig a világ országainak nagy többsége számára kellene kidolgozni megmenekülési stratégiát a pénzügyi rabszolgaságtól!
Nem szabad meghagyni Görögországot a pénzügyi hitelezők kíméletlen csapdájában. Az emberhez méltó megoldás az lenne, hogy a felelős intézmények megbíznák A Bölcsek Tanácsát egy megoldás kidolgozásával három fordulóban 30-30 napos határidővel. 20 olyan bölcs és hiteles személységet kellene felkérni ennek a nagy munkának az irányítására, akik képesek felülemelkedni a sejthető veszélyeken, és főleg nyitottak a nagyrészt ma ismeretlen megoldások befogadására mindazoktól, akik képesek ilyeneket megalkotni.
Bölcs, de forradalmi lépésekre lenne szükség, hogy ne zúduljon ránk az elkeseredettek vad forradalma.
A veszélyről nem az elkeseredettek, a kíméletlenek tehetnek.
De a cselekvés elmaradásáért az álszentek és az álbölcsek összetartása viseli a felelősséget!
Változó Világ Mozgalom


* * *